Slide toggle

Welkom bij Kilunarei.nl

Ben je op zoek naar kleur en creativiteit?

Dan ben je hier bij Kilunarei op de juiste plek.

Betaalopties

Heeft u een vraag?

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Kilunarei Gaardedreef 46 2723 AJ Zoetermeer +31 79-3418245 Kvk: 27337910 BTW: NL001877317B68 info@kilunarei.nl

2019 zit er bijna op….. een bewogen jaar

2019 zit er bijna op…. een bewogen jaar.

Een jaar met geluk en verdriet, van mooie nieuwe dingen omarmen en afscheid nemen en soms pijnlijke dingen loslaten. Kortom een jaar van ups en downs. Voor mij persoonlijk eentje van letterlijk vallen ….. en weer opstaan !!

Nu staan we weer aan een begin, voor een deur, een doorgang naar een nieuw jaar. Het jaar 2020. Wat zal het ons gaan brengen. Ik hoop veel inspiratie, creativiteit, fantasie, groei, nieuwe kansen en een nieuw pad om te gaan lopen.

Maar voor nu kijk ik nog even terug naar het jaar 2019, met een dankbaar hart. Voor al de wijze lessen die het bracht. Soms zeer pijnlijke……, maar uiteindelijk heel verhelderend en altijd een groeiend proces voor mijn ziel. Kijkend of mijn wensen en verlangens die ik had aan het begin van 2019 zijn uitgekomen. Kansen die ik dacht te zien, het pad dat ik dacht te kunnen lopen. En kijkend naar wat ik werkelijk heb bereikt.

Het afgelopen jaar heb ik lessen geleerd in vertrouwen hebben in mezelf, geduld te hebben en te wachten tot de juiste tijd daar is. Ik heb gehuild, gelachen, emoties doorvoeld….. ja, ik heb volop geleefd en genoten. En ik ben nu klaar om door de deur te stappen van het nieuwe jaar !!

Ik wens iedereen een magische en creatief 2020 toe !

Veel liefs Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

show

Wij gebruiken cookies voor een correcte werking van de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten