Slide toggle

Welkom bij Kilunarei.nl

Ben je op zoek naar kleur en creativiteit?

Dan ben je hier bij Kilunarei op de juiste plek.

Betaalopties

Heeft u een vraag?

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Kilunarei Gaardedreef 46 2723 AJ Zoetermeer +31 79-3418245 Kvk: 27337910 BTW: NL001877317B68 info@kilunarei.nl

Einde van ‘t jaar….

Einde van ’t jaar….
Zo aan het einde van het jaar is iedereen toch een beetje bezig met introspectie. En terug aan het kijken op wat er is geweest. Het jaar 2018. Tja, wat voor een jaar was dat…… warm….. vooral erg warm. Een heerlijke lange zomer hebben we gehad en ik heb er volop van genoten. Vooral van het vele buiten zijn.

Voor mij is 2018 ook een heel creatief jaar geweest, maar dan wel creatief totaal buiten mijn comfort zone. Voelde me af en toe net Bob de Bouwer door het vele klussen in huis. Letterlijk van boven naar beneden en van binnen en buiten. Geklust, getimmerd, geschilderd, heel veel opgeruimd en weggebracht naar de kringloopwinkel.

Dezelfde frisse wind ging dit jaar ook door mijn bedrijf. Kilunarei is ook “op de schop gegaan”. Ik heb afscheid genomen van bepaalde onderdelen en lang gekoesterde wensen in vervulling zien gaan. Heb samen met mijn zoon een nieuwe website gebouwd en ben creatief geweest met computer en digitale camera.

Daardoor erg weinig tijd en ruimte gehad om met mijn kleurpotloden aan de slag te gaan. En stiekem mis ik dat toch wel een beetje……. als ik heel eerlijk ben. Het creëren met kleurpotlood op papier geeft me altijd een rustpunt in mezelf. Kan ik nadenken, alles op een rijtje zetten en mijn balans weer herstellen. Voornemens en doelen voor het nieuwe jaar heb ik meestal niet. Maar dit is iets waarvan ik hoop dat daar in 2019 weer wat meer tijd en ruimte voor is.

Mijn creatieve wens voor jullie in 2019 is dan ook;
Creëer, geniet, inspireer, geef en bewonder, dan wordt het jaar 2019 vast heel bijzonder !!
Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

show

Wij gebruiken cookies voor een correcte werking van de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies? meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten