show

Gehaakte grijze wagenspanner met ster

19.95 incl. BTW

1 op voorraad

Leverdatum 01/10/2022
Category:

Beschrijving

Gehaakte grijze wagenspanner met houten kralen van onbehandeld beukenhout, grijze vilten kralen, omgehaakte grijze houten kralen en grijze gehaakte ster van 100 % katoen gevuld met een zachte fiber vulling. De ster heeft een klein belletje, voor een zachte geluidsensatie.

Lengte wagenspanner excl. clips: 38 cm

De wagenspanner is makkelijk te bevestigen door de lichtblauwe houten speenclips aan beide zijden. Omdat alle kinderwagens verschillend van maat zijn, zitten er nog koordstoppers op, zodat U de wagenspanner helemaal goed op maat kunt maken. De eindjes van het elastiek kunt u afknippen, nadat hij op de gewenste lengte is afgemeten.

Adviezen:

– Een wagenspanner is niet bedoeld om in de mond te stoppen of op te sabbelen.
– Het dient altijd onder toezicht van een ouder/volwassene te worden gebruikt.
– Controleer de wagenspanner zelf ook altijd op slijtage.
– Een wagenspanner is decoratie en eigenlijk geen speelgoed.
– Een wagenspanner is geschikt voor kinderen van 0 – 9 maanden.

 

Waarschuwing: Het is bij houten producten erg belangrijk goed op te letten.  Het advies aan de gebruiker is dan ook altijd goed te controleren op slijtage en om de producten alleen te laten gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Onze producten zijn handgemaakt van zeer hoge kwaliteit en zorgvuldig gemaakt. Echter deze eigen controle is altijd noodzakelijk.Voor alle artikelen geldt: als ze beschadigd raken, slijtage vertonen of intensief gebruikt worden, ze tijdig vervangen dienen te worden !

Extra informatie

Gewicht 0.180 kg
Afmetingen 46 × 12 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.