show

Lichtblauw speenkoord

5.00 incl. BTW

1 op voorraad

Estimated Delivery Date 29/07/2024 - 30/07/2024
EAN: 8790000046086 Category:

Beschrijving

Een lichtblauw speenkoord met hartje is gemaakt van houten kralen, gehaakte hartje van lichtblauwe katoen, kobaltblauw vilten balletje, een beige omgehaakte kraal, houten clip en satijndraad. Aan deze handgemaakte speenkoorden zit aan het einde een lusje, waar de speen eenvoudig aan bevestigd kan worden. Met behulp van de clip kan het speenkoord makkelijk aan de kleding worden vastgemaakt. Totale lengte 30 cm.

Gehaakte speenkoorden van Kilunarei zijn niet alleen praktisch, maar ook origineel en veilig voor je kleintje. Bovendien zijn speenkoorden een handige manier om het speentje binnen handbereik te houden tijdens een wandeling of autorit.  Je weet zeker dat het speentje veilig en schoon is en je hoeft je geen zorgen te maken dat je het speentje onderweg verliest.

Elk speenkoord is liefdevol met de hand gemaakt, met oog voor detail, veiligheid, houten kralen, veilige sluiting en van duurzame materialen.

Adviezen:

  • Geef een speenkoordje nooit met Uw kindje mee tijdens het slapen ivm kleine onderdelen.
  • Een speenkoord is niet bedoeld om in de mond te stoppen of op te sabbelen.
  • Maak het speenkoord zelf nooit langer.
  • Het dient altijd onder toezicht van de ouder gebruikt te worden.
  • Controleer het speenkoord zelf altijd op slijtage.
  • Een speenkoord is geschikt voor kinderen van 3 – 12 maanden.

 

Waarschuwing:  Het is bij houten producten erg belangrijk goed op te letten.  Het advies aan de gebruiker is dan ook altijd goed te controleren op slijtage en om de producten alleen te laten gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Onze producten zijn handgemaakt van zeer hoge kwaliteit en worden zorgvuldig gemaakt. Echter deze eigen controle is altijd noodzakelijk. Voor alle artikelen geldt: als ze beschadigd raken, slijtage vertonen of intensief gebruikt worden, dienen ze tijdig vervangen te worden

Extra informatie

Gewicht 0.175 kg
Afmetingen 30 × 5 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.