show

Multicolor gehaakt Konijn Snuf

19.99 incl. BTW

1 op voorraad

Verwachte leverdatum (alleen Nederland) 24/07/2024 - 25/07/2024
EAN: 8790000040831 Category:Tag:

Beschrijving

Multicolor gehaakte Konijn Snuf is gemaakt van witte 100% katoen (OEKO TEX gecertificeerd), met gekleurde strepen in appeltjesgroen, oranje, lichtblauw en roze. Deze knuffel is gevuld met een zachte fiberfill vulling en bevat een rammelschijf. Multicolor Konijn Snuf heeft in plaats van plastic veiligheidsoogjes, genaaide ogen van katoen. Dit is de grootste knuffel uit de Snuf Konijn serie. Van het puntje van zijn oren tot aan de tenen is hij 45 cm. De kop en het lijf samen zijn 24 cm.

Konijn Snuf is gemaakt naar het patroonontwerp van Stip&Haak.

Dit multicolor konijn Snuf is een geweldig cadeau voor baby’s en jonge kinderen. Maar ook zeer geliefd bij oudere kinderen als knuffel.

Waarschuwing: Omdat dit een handgemaakt product is, is het altijd van belang goed op te letten op losgaande onderdelen. Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden zorgvuldig gemaakt. Echter deze eigen controle is altijd noodzakelijk. Voor alle artikelen geldt: als ze beschadigd raken, slijtage vertonen of intensief gebruikt worden, ze tijdig vervangen dienen te worden !

Extra informatie

Gewicht 0.450 kg
Afmetingen 45 × 13 × 9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.