show

Bijtring met creme-kleurige konijnenoortjes

7.95 incl. BTW

1 op voorraad

Estimated Delivery Date 03/12/2020

Beschrijving

Bijtring met creme-kleurige gehaakte konijnenoortjes

Deze bijtring met grappige konijnenoortjes, is een schattig speeltje voor de allerkleinste. De bijtring met konijnenoren zijn leuk om mee te spelen, want het heeft een zacht knispergeluidje. Maar ook heerlijk voor je kleintje wanneer de tandjes doorkomen. De baby bijtring met konijnenoortjes zijn verkrijgbaar in hippe kleurtjes en aantrekkelijk om mee te spelen.

De konijnenoortjes zijn handgemaakt van creme-kleurige 100% katoen (OEKO TEX Gecertificeerd) en de ring van onbehandeld hout is 7 cm in doorsnede, dus veilig voor je kindje. In de oren zit knisperfolie, een speciaal materiaal om een klein knisper effectje te laten horen. De bijtringen zijn geschikt voor baby’s doordat het hout onbehandeld is en geen giftige stoffen bevat. Hierdoor kunnen baby’s er veilig op sabbelen en zijn deze bijtringen met gehaakte konijnenoortjes  geschikt voor kinderen van 0 – 9 maanden.

 

Advies: houten ringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft.

Waarschuwing:  Het is bij houten producten erg belangrijk goed op te letten.  Het advies aan de gebruiker is dan ook altijd goed te controleren op slijtage en om de producten alleen te laten gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Onze producten zijn handgemaakt van zeer hoge kwaliteit en worden zorgvuldig gemaakt. Echter deze eigen controle is altijd noodzakelijk.

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg
Afmetingen 17 × 7 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.