show

Grote houten bijtring met berenoortjes

8.99 incl. BTW

Verwachte leverdatum (alleen Nederland) 23/05/2024 - 24/05/2024
EAN: 8790000030290 Category:Tags:, , SKU: N/A

Beschrijving

Grote houten bijtring met gehaakte berenoortjes. Deze prachtige, unieke bijtringen zijn helemaal gemaakt van natuurlijke materialen. En beschikbaar in 6 hippe kleurtjes. De ringen zijn van hard onbehandeld beukenhout en hebben een diameter van 10 cm. Beukenhout is splintervrij en hierdoor ook geschikt voor babymondjes. De berenoren zijn gehaakt van zuivere 100 %  katoen. (OEKO TEX gecertificeerd)

Baby’s kunnen erg veel last hebben van doorkomende tandjes. De berenoortjes zijn gehaakt rond een ronde bijtring welke gemaakt is van onbehandeld beukenhout. De bijtringen zijn geschikt voor baby’s doordat het hout onbehandeld is en geen giftige stoffen bevat. Hierdoor kunnen baby’s er veilig op sabbelen en zijn deze bijtringen met berenoortjes  geschikt voor kinderen van 0 – 9 maanden.

 

Advies: houten ringen dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw kindje tandjes heeft.

Waarschuwing:  Het is bij houten producten erg belangrijk goed op te letten.  Het advies aan de gebruiker is dan ook altijd goed te controleren op slijtage en om de producten alleen te laten gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Onze producten zijn handgemaakt van zeer hoge kwaliteit en worden zorgvuldig gemaakt. Echter deze eigen controle is altijd noodzakelijk.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 13 × 11 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.